Memmert zorgt voor de atmosfeer

Duik met ons in de Memmert wereld! Lees onze missie en de waarden die ons drijven, nu en in de toekomst.

Onze missie

De Memmert wereld : gecontroleerde atmosfeer. We zetten een voorbeeld op het vlak van betrouwbaarheid, kwaliteit, engagement en innovatie.

100% Atmosafe

100% AtmoSAFE is onze belofte aan u. Al onze toestellen garanderen de perfecte atmosfeer. De exacte regeling van alle parameters zoals temperatuur, vochtigheid, CO2-gehalte of druk zorgen voor 100% klantentevredenheid.

Passie en rationaliteit

We zijn gepassioneerd door precisie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Hierop baseren we de standaards voor ontwikkeling, productie, distributie en service.

Waarden

Het objectief voor verdere, duurzame groei is gebaseerd op 6 waarden die onze interactie met andere bepalen: 

open voor innovatie – kwaliteit – bewust – dicht bij de klant – respectvol – economisch – verantwoordelijk.

Open voor innovatie

We erkennen de waarde van onze jarenlange ervaring maar beseffen dat we in een wereld leven met nieuwe technologieën en evoluerende markten. Collega’s die gepassioneerd blijven bijleren en die kennis en
inzichten delen met het team, dat bereid is nieuwe visies te omarmen, zijn van cruciaal belang om het succes in de toekomst veilig te stellen.

Kwaliteitsbewust

Sinds het ontstaan van het bedrijf leveren we de hoogste kwaliteit over de hele wereld. Memmert toestellen werken feilloos zowel in een tropisch ziekenhuis in Afrika als in een hightech labo. Memmert engageert zich om de pioniersrol op vlak van kwaliteit te blijven vervullen.

Dicht bij de klant

We versterken het partnership met onze klanten door de best mogelijke service, grote flexibiliteit, klant-georiënteerde productontwikkeling en snel persoonlijk advies. Door regelmatig contact met de klanten, begrijpen we hun wensen en eisen beter waardoor we optimale oplossingen kunnen leveren.

Respectvol

We gaan respectvol, open, vriendelijk en behulpzaam om met klanten en collega’s . We weten dat het succes van het bedrijf gebaseerd is op de inzet en persoonlijke verantwoordelijkheid van elke medewerker. We bevorderen dit door teamwerk en continue opleiding.

Economisch

Om de Memmert toestellen de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden, werkt men sterk performantie-georiënteerd om een zo groot mogelijke efficiëntie te bereiken. Dit verzekert ook het bestaan van het bedrijf op lange termijn.

Verantwoordelijkheid

Bij Memmert cultiveert men een bedrijfscultuur die de noden van de mensen en het milieu centraal plaatsen. De consequente ontwikkeling van energie-efficiënte toestellen met een lange levensduur ziet Memmert als hun verantwoordelijkheid tegenover de klanten en de samenleving.